Screen Kids

ISBN: 9789083121932
De test van deze website is afkomstig uit het in 2021 verschenen boek Screen Kids van Gary Chapman, ook bekend van het boek De vijf talen van de liefde, en Arlene Pellicane.
Screen Kids van Gary Chapman
Screen Kids geeft je de tools die je nodig hebt om technologie op een gezonde manier te gebruiken en je kids te leren er op een goede manier mee om te gaan. Door middel van verhalen, wetenschap en verfrissende inzichten zul je ontdekken hoe je terrein terug kunt winnen in je huis als het gaat om een te grote afhankelijkheid van schermen.

ISBN 9789083121932 | Nederlands | 224 Blz. | € 19,95
Dit boek is verkrijgbaar bij alle Nederlandse online en offline boekhandels.

Meer info
Gary Chapman - Screen Kids

Gary Chapman is een expert op het gebied van relaties. Hij is professor, auteur, spreker en hulpverlener. Zijn boeken zijn wereldwijd bekend, hij is schrijver van de populaire boekenreeks De vijf talen van de liefde en leidt bovendien een praktijk in relatie- en huwelijkstherapie. Naast zijn bestsellerboeken is hij wereldwijd een veelgevraagd spreker en worden zijn radioprogramma’s op meer dan 400 stations uitgezonden. Bezoek voor meer informatie zijn website.

Arlene Pellicane - Screen Kids

Arlene Pellicane is moeder, spreker en auteur van verschillende boeken. Misschien heb je haar weleens op tv gezien, ze was onder andere te gast bij The Today Show, Fox & Friends, Focus on the Family en het Wall Street Journal. Ook heeft ze haar eigen podcast: The Happy Home. Met haar man James en drie kinderen woont ze in San Diego. Haar expertise op het gebied van opvoeding maakt dit boek extra waardevol.